HomeFeaturedFocusFOTO: fotografii real-life cu Samsung Galaxy S24 Ultra

FOTO: fotografii real-life cu Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra

Dacă despre primele două telefoane din generația S24 de la Samsung se știe deja destul de clar că vor avea muchiile laterale mult mai plate (și mai apropiate aspectul de iPhone), despre Samsung Galaxy S24 Ultra am avut până acum doar speculații în legătură cu aspectul fizic. Acum avem niște certitudini. Asta pentru că au apărut primele fotografii de tip real-life cu dispozitivul. Și meritul este al lui David Martin, un leakster mai puțin celebru. De fapt, aproape anonim. Dar pozele par să fie veritabile, nu prea e loc de interpretări.

Oricum, dispozitivul va fi prezentat oficial pe 17 ianuarie. Foarte mult nu mai este până atunci, așa că e normal să avem poze reale cu telefonul.

Dincolo de aspectul fizic, cu muchiile mult mai plate, o altă schimbare este legată de materialul din care este construită rama laterale a lui Samsung Galaxy S24 Ultra. Care acum va fi din titanium.

Ecranul pare și el să fie mult mai plat. Ceea ce mie îmi place foarte mult. În prezent folosesc un Galaxy S22 Ultra și acesta este unul dintre puținele lucruri pe care le-aș schimba la el. Așa că abia aștept să văd noua generație!

via DavidMa

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep