HomeFeaturedFocusHonor X50i+ a fost prezentat oficial

Honor X50i+ a fost prezentat oficial

Honor X50i+

Compania chineză desprinsă din Huawei a prezentat oficial modelul Honor X50i+. Un mid-range destul de solid, care s-ar putea mișca destul de bine inclusiv în ofertele operatorilor de telefonie mobilă. Raportul preț/specificații îl recomandă cu siguranță. Este nevoie și de o disponibilitate ceva mai amplă. Aici încă nu se cunosc intențiile comerciale ale companiei cu acest dispozitiv.

Telefonul este construit în jurul unui display AMOLED cu diagonală de 6.7 inchi, rezoluție fullHD+ (2412 x 1080 pixeli, aspect 20:9) și o rată de refresh de 90 Hz. În partea de sus acesta are un orificiu de tip pill, care ascunde însă doar o singură cameră frontală, cu senzor de 8 MP. Cu toate că avem un panel AMOLED, cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Pe spate avem un modul foto dual-camera, integrat într-o formă circulară, cu o margine platizată. Senzorul principal al lui Honor X50i+ are o rezoluție de 108 MP. Este ajutat de un senzor pentru detalii de adâncime, cu rezoluție de 2 MP.

Nucleul hardware pare să fie destul de performant. Avem un chipset Dimensity 6080 de la MediaTek. Acesta aduce la bord suportul pentru conectivitatea 5G și rulează în combinație cu o memorie RAM de 12 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 256 GB sau de 512 GB. Nu există slot pentru card de memorie, iar sistemul de operare rulat este doar un Android 13 cu interfața proprietară MagicOS 7.2 peste el.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh, care se poate încărca cu 33W.

Honor X50i+ este deocamdată disponibil pe piața din țara natală, China. Are un preț de vânzare de aproximativ 220 dolari, respectiv 245 dolari, în funcție de memoria internă pentru care se optează.

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep