HomeFeaturedFocusRecomandare video: curs gratuit de C# pentru incepatori

Recomandare video: curs gratuit de C# pentru incepatori

Vă recomand un curs de inițiere în C# ținut de către Join Scott Hanselman și .NET Distinguished Engineer David Fowler.
Vă recomand un curs de inițiere în C# ținut de către Join Scott Hanselman și .NET Distinguished Engineer David Fowler.

Am mai găsit un curs fain de introducere în .NET ținut de doi oameni care vorbesc foarte bine și știu ce trebuie să comunice: Join Scott Hanselman și .NET Distinguished Engineer David Fowler. Cursul se află pe YouTube, poate fi consultat gratuit de oricine și nu durează foarte mult.

Are 19 episoade, prin urmare puteți să îl parcurgeți după cum aveți chef, cu durată ce pleacă de la 5 minute și până la 15 minute. E ideal pentru a vă petrece măcar 30 de minute pe zi pentru a învăța ceva nou.

Structura cursului trece prin configurarea Visual Studio Code pentru C#, explicarea conceptelor de bază: strings, numbers, integers, casting, doubles, apoi urmează partea de decizie și structuri repetitive pentru ca în final să fie tratate conceptele mai complexe gen liste, LINQ și bineînțeles o mică parte de OOP.

După ce veți parcurge acest curs o să aveți cunoștințele de bază pentru a putea încerca să luați certificarea Foundational C# Certification https://aka.ms/csharp-certification de la FreeCodeCamp.

Dacă aveți niște timp liber (sau poate să spun că ar trebui să vă faceți puțin timp liber?) eu vă recomand să treceți prin aceste materiale video pentru că nu știți niciodată când o să vă ajute.

Spor la vizionare!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep