HomeMobileAndroidHuawei va aduce HarmonyOS 4 pentru anumite modele P30 și Mate 20

Huawei va aduce HarmonyOS 4 pentru anumite modele P30 și Mate 20

Dat fiind că Huawei P30 Pro e și în acest moment unul dintre cele mai bune smartphone-uri Android cu care am avut ocazia să lucrez, mi-a atras atenția știrea conform căreia anumite modele P30 și Mate 20 vor primi HarmonyOS 4.

Din păcate doar modelele vândute pe piața din China vor avea parte de acest tratament, lăsând cu ochii în aer utilizatorii din afara Chinei. HarmonyOS 4 a fost lansat de Huawei în vară, cu opțiuni extinse de personalizare, widget-uri noi și chiar o opțiune Live Window similară cu Dynamic Island de pe iOS (nu se putea altfel 🙂 ). Chiar dacă nu va veni și în afara Chinei (cel puțin oficial), aducerea HarmonyOS 4 pe modelele P30 și Mate 20 e o surpriză, dat fiind că vorbim de generații de smartphone-uri care au deja 4 ani.

Odată cu aceste două noi adiții, HarmonyOS 4 va veni însă (din 2024) pe ceasurile din seria Watch GT 3, GT3 Pro, 3 Pro și Watch GT Runner, sper că și pentru variantele vândute în afara Chinei.

O să vedem și ce se întâmplă cu Mate 40, Mate 50 și P50/P60 care s-au vândut în Europa și pentru moment nu avem informații despre ce se va intâmpla cu ele – cel mai recent update fiind cel de securitate pentru luna februarie (pentru P50 Pro).

Vă țin la curent dacă aflu ceva nou.

via gsma

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep