HomeFeaturedFocusOFICIAL: Galaxy S24 Ultra va fi echipat exclusiv cu Snapdragon 8 Gen...

OFICIAL: Galaxy S24 Ultra va fi echipat exclusiv cu Snapdragon 8 Gen 3

Snapdragon 8 Gen 3

Până la acest moment informațiile conform cărora viitorul vârf de gamă de la Samsung, modelul Galaxy S24 Ultra, va fi echipat exclusiv cu chipset-ul de top de la Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3, au fost doar pure speculații sau zvonuri. Acum ele capătă în sfârșit un caracter oficial. Se întâmplă prin vocea CEO-ului Qualcomm, Cristiano Amon. Acesta a vorbit în cadrul conferinței de raportare a rezultatelor financiare și a afirmat că chipset-ul celor de la Qualcomm va domina în mod clar raportul de forțe în viitoarea familie Galaxy S24, în fața alternativei proprietare Samsung, Exynos 2400.

Chiar dacă nu a oferit detalii suplimentare despre ce înseamnă acest lucru și s-a ferit să confirme cu subiect și predicat exclusivitatea, lucrurile par destul de evidente.

Probabil că modelele S24 și S24+ vor împărți cele două chipset-uri, dar vârful de gamă Galaxy S24 Ultra va fi echipat doar cu alternativa de la Qualcomm. În fapt, la fel ca la generația anterioară, este vorba despre o ediție specială a chipset-ului de top, numită Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy. Această ediție specială va avea nucleul de top tactat la 3.4 GHz (față de 3.3 GHz). Va exista un boost și la nivel de GPU. Probabil că aceste plusuri vor fi detaliate în mod oficial în momentul apariției noii generații de telefoane de top ale coreenilor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep