HomeFeaturedFocusiOS 17.1.1 vine sa mai repare din problemele pe iPhone

iOS 17.1.1 vine sa mai repare din problemele pe iPhone

Aseară a fost lansat update-ul iOS 17.1.1 care vine să repare multe dintre problemele încă existente pe iPhone 15.
Aseară a fost lansat update-ul iOS 17.1.1 care vine să repare multe dintre problemele încă existente pe iPhone 15.

Am văzut că e disponibil iOS 17.1.1, un pachet de 419MB, care vine să repare câteva probleme importante existente pe aparatele iPhone 15 și alte câteva ce afectează toate celelalte modele. Cu toate că direcția este iPhone 15, vă recomand să puneți acest update și dacă nu aveți cea mai nouă versiune de iPhone.

Din păcate pentru Apple, nici iOS 17 nu e o versiune de sistem de operare care să scape de probleme – ceea ce ne arată că în sine, procesul de testare este prost și lasă să scape multe probleme. Citeam că posesorii de BMW care au încărcătoare wireless în dotare, au probleme cu încărcarea, alții (mă număr și eu printre ei) au observat deconectări periodice de la WiFi sau reporniri sau blocări aleatoare.

Apple nu anunță în descriere că le-ar fi rezolvat pe toate cu iOS 17.1.1, singurele menționate fiind cele legate de widget-ul Weather pentru Lock Screen și cele legate de iPhone 15 și în mod surprinzător nicio referire la patch-uri de securitate. Însă mă aștept să vedem și așa ceva, dat fiind că acest update a venit așa, din senin, la scurt timp după iOS 17.1.

Eu l-am pus, încă nu am văzut să fie probleme și nici dacă cea legată de WiFi a fost rezolvată. Nu e un pachet mare, așa că poate fi descărcat rapid și pe conexiunea mobilă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep