HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A25 pare aproape de apariția oficială

Samsung Galaxy A25 pare aproape de apariția oficială

Samsung Galaxy A25

Se pare că modelul Samsung Galaxy A25 își va face apariția oficială mai repede decât era de așteptat. Telefonul tocmai a trecut pe la FCC pentru obținerea certificării în scopul vânzării pe piețele nord americane. Ocazie cu care a lăsat la vedere și câteva informații de natură tehnică. Certificarea în sine este un semn destul de serios că nu vom mai aștepta până în luna mai a anului viitor (în mai a apărut generația anterioară), ci s-ar putea să îl vedem mai repede.

Vizita la FCC (Federal Communications Commission) confirmă viteza de încărcare a acumulatorului de 25W. Probabil că la nivel de capacitate a bateriei vom avea tot 5000 mAh.

Știm de asemenea că noul dispozitiv va fi construit în jurul unui chipset Exynos 1280, care va aduce la bord suportul pentru 5G. O premieră în seria Galaxy A2x. De altfel, pare că Samsung Galaxy A25 vrea să marcheze trecerea modelelor Galaxy A2x în zona de mid-range, mai degrabă decât în segmentul entry-level.

Alte detalii tehnice care se știu despre terminal vorbesc despre un display Super AMOLED de 6.44 inchi. Rezoluția va fi fullHD+ (2340 x 1080 pixeli). Rata de refresh va fi de 90 Hz. Designul propune un notch în forma literei U pentru o cameră selfie cu senzor de 13 MP. În ciuda panel-ului AMOLED, cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal de 50 MP este ajutat de două camere de câte 2 MP fiecare. Una pentru detalii de adâncime și una pentru fotografii de tip macro.

Sistemul de operare al lui Samsung Galaxy A25 va fi un Android 14 cu OneUI 6 peste el încă din cutie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep