HomeFeaturedFocusOnePlus 12 va fi lansat la nivel global pe 23 ianuarie

OnePlus 12 va fi lansat la nivel global pe 23 ianuarie

OnePlus 12

Compania chineză își va prezenta oficial noul flagship OnePlus 12 pe 5 decembrie, în China. Va fi o lansare doar pentru piața din țara natală, cu o scurtă perioadă de disponibilitate a telefonului doar pe această piață. Ulterior va avea loc și lansarea globală a dispozitivului, care cel mai probabil se va întâmpla pe 23 ianuarie. Cel puțin asta este concluzia trasă de cele mai recente zvonuri legate de acest subiect.

Până atunci deja au pornit teasing-urile pentru noul telefon de top:

Din punct de vedere tehnic, știm cu certitudine că dispozitivul se va baza pe un chipset Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Cea mai puternică opțiune de chipset pe care o au la dispoziție Androidele.

Mai știm de asemenea că OnePlus 12 va fi construit din punct de vedere fizic în jurul unui display produs de BOE. Un panel 8T LTPO OLED cu diagonală de 6.82 inchi, rezoluție de 3168 x 1440 pixeli și rată de refresh de 120 Hz.

În ceea ce privește sistemul foto compus din trei camere, acesa va avea un senzor principal Sony LYT-808 cu rezoluție de 50 MP. Acesta va fi ajutat de un ultrawide de 48 MP. Cea de-a treia cameră va fi un telephoto cu rezoluție de 64 MP. Sistemul foto va fi construit în colaborare cu Hasselblad.

Alte detalii despre telefon nu avem pentru moment. Dar cu siguranță lucrurile se vor clarifica pe 5 decembrie, atunci când acesta va fi prezentat pentru publicul din China.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep