HomeFeaturedFocusRedmi K70 și K70 Pro au fost prezentate oficial

Redmi K70 și K70 Pro au fost prezentate oficial

Redmi K70
Redmi K70

Cei de la Xiaomi au prezentat oficial modelele Redmi K70 și K70 Pro. Acestea au destul de multe trăsături tehnice în comun. Sunt diferențiate doar la nivel de chipset și de camere foto. Lucru care, evident, se răsfrânge și asupra prețului.

Modelul standard vine cu un chipset Snapdragon 8 Gen 2, vârful de gamă pentru Androide până acum câteva săptămâni. Memoria RAM urcă până la 16 GB, iar capacitatea internă de stocare până la 1 TB. Sistemul de operare este un Android 14 cu HyperOS peste el.

Ecranul este un OLED de 6.67 inchi, cu rezoluție 1440p și rată de refresh de 120 Hz. Xiaomi se laudă cu o luminozitate de top de 4000 niți, cea mai bună de pe piața de smartphone. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display, iar camera selfie de 16 MP are loc într-un orificiu discret.

Sistemul foto de pe spatele lui Redmi K70 este guvernat de un senzor principal de 50 MP. Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de un senzor pentru detalii de adâncime de 2 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se încarcă cu până la 120W.

Prețurile de vânzare ajung până la aproximativ 480 dolari. Un preț foarte bun pentru un telefon cu 16 GB de RAM și stocare de 1 TB.

Redmi K70 Pro

Redmi K70 Pro mizează pe un chipset Snapdragon 8 Gen 3, vârful de gamă pentru Androide. Sistemul foto de pe spate păstrează senzorul principal de 50 MP. Dar acum îi adaugă un telephoto de 50 MP (capabil de zoom optic 2x). Iar camera ultrawide este acum de 12 MP. Alte diferențe nu sunt față de modelul standard.

Prețul pentru acest model ajunge până la 620 dolari.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep