HomeFeaturedFocusRecord de vânzări pentru seria Xiaomi 14

Record de vânzări pentru seria Xiaomi 14

Xiaomi 14

Cei de la Xiaomi au stabilit un nou record de vânzări pentru o serie high-end din portofoliul companiei. Mai exact, în perioada 31 octombrie – 10 noiembrie au fost vândulte nu mai puțin de 1.44 milioane de unități din seria Xiaomi 14. Cifrele provin dintr-un raport al celor de la Wall Street Insights.  

Datorită acestei cifre de vânzări, compania a devenit lider pe piața din China pentru săptămâna 44 a acestui an. A fost urmată pe podium de Huawei și Honor. Mă bucură să văd că cei de la Huawei dau semne de revenire, chiar dacă acest lucru se întâmplă deocamdată doar pe piața chineză.

Cei de la Xiaomi nu au comunicat acest record de vânzări. Însă compania a comunicat un nou record de încasări totale (din toate diviziile companiei). Au anunțat venituri de aproximativ 3 miliarde de dolari pentru ziua de 11 noiembrie, zi în care a avut loc cel mai mare eveniment de vânzări de pe piața din China (și nu numai). Suma poate părea cam exagerată, dar au făcut precizarea că este vorba despre venituri totale, din toate diviziile companiei.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep