HomeFeaturedFocusXiaomi 14, prețuri pentru Europa

Xiaomi 14, prețuri pentru Europa

Xiaomi 14

Xiaomi 14 va deveni disponibil la nivel global pe 25 februarie. În cadrul evenimentului de lansare, compania chineză va prezenta oficial și modelul 14 Ultra, adevăratul vârf de gamă al chinezilor. Un model care va fi și el la dispoziția publicului european pe canale oficiale. În schimb Pro-ul va rămâne captiv pe piața din China. Cel mult va ajunge pe alte câteva piețe asiatice.

Au ieșit la iveală și prețurile de pornire pentru modelul standard. Astfel, pentru piața din Grecia, acesta se va vinde cu 1099 euro. Pentru varianta echipată cu 12 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 512 GB. Pentru comparație, Xiaomi 13 cu 8 GB de RAM și memorie internă de 256 GB s-a vândut cu 999 euro cu un an în urmă.

Se știu și câteva detalii de ordin tehnic legate de Xiaomi 14 Ultra. Telefonul va fi o adevărată bestie. Va avea un chipset Snapdragon 8 Gen 3, o memorie RAM ce va urca până la 16 GB și o capacitate internă de stocare de până la 1 TB.

Ecranul său va fi un LTPO AMOLED de 6.73 inchi, cu rezoluție QHD+, rată de refresh de 120 Hz și margini laterale curbate. Camera selfie va avea un senzor de 32 MP, iar pe spate se va găsi un sistem foto compus din patru camere, toate cu rezoluție de 50 MP. Un senzor principal (wide) mare, de 1 inchi, cu lentile Leica. Apoi un ultrawide, un telephoto capabil de un zoom optic 3.2x și încă un telephoto (probabil de tip periscop), capabil de zoom optic 5x. Aici sunt și cele mai mari așteptări din partea companiei chineze.

Mai rămâne de văzut și cât va costa un astfel de Xiaomi 14 Ultra în Europa. Lucru pe care cel mai probabil îl vom afla în momentul prezentării oficiale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep