HomeFeaturedFocusRed Magic 9 Pro și Pro+ anunțate oficial

Red Magic 9 Pro și Pro+ anunțate oficial

Red Magic 9 Pro

Cei de la ZTE au prezentat oficial modelele Nubia Red Magic 9 Pro și Pro+. Sunt cele mai ofertante telefoane de gaming ale momentului. Cel puțin până la apariția noului Asus ROG. Cele două dispozitive sunt identice din punct de vedere fizic și foarte asemănătoare la nivel de specificații. Diferă doar la combinațiile de memorii și la acumulator.

Așa că mai întâi vom arunca o privire asupra trăsăturilor comune. Ca orice terminal de top, cu accente clare pe performanțe, telefoanele celor de la ZTE se bazează pe noul chipset Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Cea mai puternică opțiune pentru Androide.

Din punct de vedere fizic, cele două terminale sunt construite în jurul unui display AMOLED de 6.8 inchi. Un panel plat, produs de BOE, cu rezoluție de 2480 x 1116 pixeli, aspect ratio de 20:9, rată de refresh de 120 Hz și luminozitate de top de 1600 niți. Ecranul integrează sub el camera foto frontală, cu senzor de 16 MP. Dar și cititorul de amprentă digitală, care poate monitoriza pulsul cardiac.

Pe spate, cele două telefoane Red Magic 9 Pro vin cu un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este un Samsung GN5 cu rezoluție de 50 MP. Este ajutat de un ultrawide tot de 50 MP. Cel de-al treilea senzor este unul macro de 2 MP.

Sistemul de operare este un Android 14 cu interfața Red Magic OS 9.0 peste el.

Rama este realizată din aluminiu special, din industria de aviație, iar spatele este și el perfect plat. Nici măcar camerele foto nu ies în evidență.

Diferențele la nivel de memorii pornesc de la RAM. Modelul standard este echipat cu 8 GB (cu 256 GB memorie internă) sau 12 GB de RAM (cu stocare de 256 GB sau 512 GB). Versiunea Pro are 16 GB de RAM (cu 256 GB sau 512 GB memorie internă) și 24 GB de RAM (cu 1 TB memorie internă).

La nivel de baterie, Red Magic 9 Pro vine cu un acumulator de 6500 mAh, cu suport pentru încărcarea de 80W. Iar Pro+-ul are o baterie de 5500 mAh, care se încarcă cu 165W.

Telefoanele sunt echipate cu un sistem de răcire mecanic pe bază de ventilator (cooler fan integrat).

Sunt disponibile opțiuni alb transparent și negru transparent. Prețurile încep de la aproximativ 620 dolari și ajung până la 990 dolari. Deocamdată doar pentru China. Despre disponibilitatea globală nu au fost oferite detalii.

via Nubia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep