HomeFeaturedFocusSamsung pregătește un foldable mid-range în 2024

Samsung pregătește un foldable mid-range în 2024

Samsung Galaxy Z Flip6 FE

Sunt tot mai frecvente zvonurile conform cărora cei de la Samsung ar pregăti pentru anul viitor și un foldable mai accesibil ca preț. Cumva după modelul Motorola, care anul acesta a lansat și varianta mai ieftină Motorola Razr 40. Unele zvonuri și surse afirmă că modelul Motorola ar fi reprodus destul de fidel, în sensul că tot la un flip ar trebui să ne așteptăm. A fost înaintată chiar și o denumire pentru acesta. Samsung Galaxy Z Flip6 FE ar putea fi primul pliabil din gama accesibilă a companiei coreene. Și trebuie să recunoaștem că sună bine de tot.

Deocamdată nu sunt prea multe detalii despre acest posibil telefon. Și oricum, cam tot ce circulă în prezent nu are confirmare oficială. Conform contului de Twitter/X Revegnus, ar fi fost deja fixată strategia de preț pentru un asemenea dispozitiv. Care ar trebui să coste aproximativ 650 euro (în Europa), respectiv undeva între 400 și 500 de dolari în țara natală.

Era cumva de așteptat ca pliabilele să coboare și în această zonă de preț. Și se pare că posibilul Samsung Galaxy Z Flip6 FE va fi doar unul dintre jucătorii de acolo. Se pare că și cei de la Huawei au intenția de a scoate un pliabil cu preț mai accesibil, situat pe zona de mid-range.

Deocamdată vorbim doar despre flip-uri. Este de așteptat, ca pas viitor, ca și dispozitivele cu forma de fold să o apuce pe același drum.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep