HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Honor 90 GT

FOTO: cum arată Honor 90 GT

Honor 90 GT

Compania chineză desprinsă din Huawei ar trebui să lanseze modelul Honor 90 GT în viitorul apropiat. Până acum nu prea au circulat multe informații despre acest terminal. Acum avem un leak destul de consistent, care ne arată și primele detalii de ordin fizic despre dispozitiv. Și asta pentru că include și fotografii generate pe calculator, ce par a fi cele oficiale, de promovare.

Vedem un dispozitiv cu muchiile laterale plate, o trăsătură îmbrățișată de tot mai mulți producători de smartphone și copiată de la Apple.

Pe spate avem un finisaj de piele ecologică (de fapt o textură ce imită pielea naturală) și două linii verticale care particularizează puțin designul.

Din specificațiile tehnice pe care se pare că le va avea Honor 90 GT merită evidențiat chipset-ul Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Vârful de gamă pentru Androide, până acum vreo lună de zile. Memoria RAM se pare că va urca până la 24 GB. Bateria se va încărca cu până la 100W, senzorul foto principal va avea o rezoluție de 50 MP.

Alte detalii nu știm despre telefon, dar cred că deja s-a poziționat destul de clar ca un flagship killer. Dacă are parte și de o disponibilitate geografică globală, ar putea avea destul de mult succes.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep