HomeFeaturedFocusHonor 90 GT a fost anunțat oficial

Honor 90 GT a fost anunțat oficial

Honor 90 GT

Compania chineză și-a prezentat oficial noul flagship killer, modelul Honor 90 GT. Un smartphone cu specificații de top, care debutează pe piața din țara natală. Chiar dacă deocamdată nu sunt detalii despre o eventuală disponibilitate globală, vor exista la nevoie căi prin care acest model să poată fi accesat inclusiv din România. Așa că merită câteva clipe de atenție.

Telefonul se bazează pe un chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, vârful de gamă pentru Androide până acum o lună și ceva. Acesta va rula în combinație cu o memorie RAM ce ajunge până la 24 GB. Capacitatea internă de stocare pleacă de la 256 GB și ajunge până la 1 TB. Cred că deja sunt evidente ambițiile acestui dispozitiv.

Sistemul de operare este un Android 14, peste care vine interfața proprietară a companiei, Magic OS 7.2.

Honor 90 GT este echipat cu un display AMOLED cu diagonală de 6.7 inchi și o rezoluție de 1200 x 2664 pixeli. Un panel cu rată de refresh de 120 Hz și o luminozitate de top de 2600 niți. Acesta integrează sub el cititorul de amprentă digitală. În partea de sus, poziționat central, avem un orificuiu discret pentru o cameră selfie cu senzor de 16 MP.

Pe spate avem un sistem foto dual-camera. Senzorul foto, un Sony IMX906, are o rezoluție de 50 MP. Este ajutat de un ultrawide de 12 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea rapidă de 100W.

Prețurile de vânzare pentru Honor 90 GT, valabile pentru piața din China, pornesc de la aproximativ 360 dolari (pentru varianta de 12 GB RAM + 256 GB). Prețul de top (pentru versiunea 24 GB RAM + 1 TB) este de aproximativ 520 dolari. Vânzările încep pe 26 decembrie.

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep