HomeMobileAndroidRecomandare huse Samsung Galaxy Z Flip 5 5G

Recomandare huse Samsung Galaxy Z Flip 5 5G

Zilele acestea testez pliablul Samsung Galaxy Z Flip 5 5G și m-am gândit că trebuie neapărat să văd și ce huse de protecție sunt indicate pentru a-l păstra în cea mai bună stare. Pentru asta am apelat la partenerul nostru MobileDirect din oferta căruia am selectat câteva huse de Galaxy Z Flip 5 5G.

O să încep cu modelul care mi-a plăcut cel mai mult: DUX Ducis Aimo Mag Black, o carcasă completă și compactă, cu spatele rigid și marginile moi.

Husa se simte foarte bine în mână, marginile din silicon moale fiind fine. Partea din spate este transparentă și are suport magnetic pentru accesoriile MagSafe.

Husa premium pentru Samsung Galaxy Z Flip 5 5G cu spatele din policarbonat rigid si mat si marginile din gel moale. Acestea ies peste suprafața telefonului și asigură o protecție suplimentară și pentru partea din față.

Se pot observa și denivelările pentru protecția lentilelor. Dar cel mai mult îmi place că cele două părți mobile ale carcasei sunt legate cu ajutorul unei capse, pentru a împiedica desprinderea.

A doua husă este una mai simplă, CUBZ Cross Texture Leather Black cu o textură ce imită pielea. Husa arată bine și este una foarte rigidă, realizată din două părți. Decupajele sunt exact acolo unde trebuie pentru conectori, lentile și LED.

Marginile sunt rotunjite iar pe spatele telefonului husa protejează foarte bine și lentilele și ecranul secundar.

Este puțin mai subțire decât modelul precedent.

Cea din urmă husă este și cea mai complexă pe care am avut ocazia să o testez până acum pentru un smartphone. Vorbim de un model rugged SUPCASE UNICORN BEETLE PRO realizat din plastic tare și care vine și cu suport de agățat la curea sau la rucsac.

Are trei părți componente: protecția pentru telefon și suportul de prindere.

Încep cu protecția de telefon: în interior există un miez din gel TPU moale, pentru a amortiza șocurile, iar spre exterior avem plasticul tare, cu striații, cu o aderență foarte bună.

Această husă are protecție și pentru zona de balama a lui Samsung Galaxy Z Flip 5 5G, iar pe partea inferioară oferă un sistem ce permite detașarea unui suport pentru menținerea în poziție verticală.

După cum se poate vedea în poze, husa este compactă și voluminoasă datorită faptului că are certificare pentru standardul militar 810G (MIL-STD 810G-516.6) care asigură protecție la căzături de la 1.2m. Cu toate astea, dimensiunea carcasei nu este atât de mare precum m-am așteptat când am văzut pozele, telefonul putând fi transportat fără probleme și în buzunar.

Combinația de mai sus oferă o protecție robustă la căzături și șocuri, fiind indicată pentru toți utilizatorii care folosesc pliabilul Samsung în condiții mai dure.

Nu în ultimul rând, husa este compatibilă cu încărcătoarele wireless și nu trebuie să vă faceți probleme din acest punct de vedere.

Acestea fiind spuse, sper că v-am ajutat să descoperiți soluții potrivite pentru diferite tipuri de utilizare.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep