HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Moto G24 Power și Moto G34

FOTO: cum arata Moto G24 Power și Moto G34

Moto G24 Power
Moto G24 Power

Avem parte de un leak foto destul de consistent, care conține fotografii generate pe calculator cu viitoare dispozitive entry-level Moto G24 Power și Moto G34 din portofoliul companiei deținute de Lenovo. Telefoane care, dacă ne uităm pe calendarul aparițiilor anterioare ale companiei, ar trebui să își facă apariția oficială cel târziu luna viitoare.

Prea multe detalii despre cele două apariții nu avem. Doar ceea ce lasă la vedere aceste fotografii generate pe calculator. Vedem muchiile mult mai plate, apropiate de cele de iPhone, pe care se pare că și Motorola le-a adoptat.

Atât Moto G24 Power cât și Moto G34 vor avea pe spate sisteme foto dual-camera. Ambele dispozitive vor avea un senzor principal cu rezoluție de 50 MP. De asemenea, pentru camera foto frontală, vom avea un orificiu discret, poziționat central.

Moto G34

La nivel de diferențe, G24 Power vine cu un finisaj glossy pe partea din spate. Modelul G34 va avea un finisaj ce imită pielea naturală pe spate, mai puțin în zona modulului foto. Din câte se vede în fotografii, acesta din urmă va oferi și suport pentru rețelele 5G.

Alte informații despre cele două telefoane nu avem pentru moment.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep