HomeFeaturedFocusMotorola Moto G24 Power a fost anunțat oficial

Motorola Moto G24 Power a fost anunțat oficial

Moto G24 Power

Cei de la Motorola au anunțat oficial modelul Moto G24 Power. Un derivat de-al lui G24, care vine cu o baterie mai mare și mai rapidă. Numele este grăitor în acest sens. În plus, avem și o cameră selfie ceva mai atractivă. Restul specificațiilor este moștenit fără schimbări de la modelul standard.

În ceea ce privește plusurile, noua apariție vine acum cu un acumulator de 6000 mAh. Care oferă suport pentru o încărcare de 33W. Prin comparație, varianta standard avea doar 5000 mAh și se putea încărca cu cel mult 15W.

Pe partea de senzor de cameră selfie, avem acum o rezoluție de 16 MP, parcă mai atractivă decât cea de 8 MP pe care o avea senzorul lui G24.

În rest, Moto G24 Power propune aceleași specificații ca și fratele lui. Adică un nucleu hardware format dintr-un chipset Helio G85 de la MediaTek, o memorie RAM de 4 GB sau de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Care poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Ecranul telefonului este un IPS LCD cu diagonală de 5.65 inchi, rezoluție HD+ (720 x 1612 pixeli) și o rată de refresh de 90 Hz. Pe spate avem un sistem dual-camera cu un senzor principal de 50 MP și o cameră macro de 2 MP. Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Moto G24 Power vine în două variante de culoare: Glacier Blue și Ink Blue. Devine disponibil pe 7 februarie, la prețuri de 100 și respectiv 110 euro, deocamdată valabile pentru Asia.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep