HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Samsung Galaxy A55

FOTO: cum arată Samsung Galaxy A55

Samsung Galaxy A55

Unul dintre cele mai populare modele mid-range de la Samsung este Galaxy A5x. Așa că nu trebuie să surprindă interesul crescut al publicului pentru viitorul Samsung Galaxy A55. Un set cu imagini generate pe calculator pentru acest model tocmai a ajuns în atenția opiniei publice și face rapid turul publicațiilor de specialitate. Așa că nu puteam rata momentul.

Liniile sunt dega cunoscute, se pare că aproape toate modelele companiei coreene de anul viitor le vor respecta. Muchii laterale plate (stil iPhone), camere foto evidențiate direct pe suprafața spate, așezate una sub cealaltă. Iar pozele vorbesc de la sine.

În ceea ce privește detaliile tehnice pe care le știm până acum despre Samsung Galaxy A55, cred că cea mai importantă informație este cea legată de chipset-ul proprietar Exynos 1480.

Mai știm că telefonul va avea un senzor foto principal cu rezoluție de 50 MP. Și că bateria se va putea încărca cu până la 25W. Sau că ecranul va avea o diagonală de 6.5 inchi, o rezoluție fullHD+ și o rată de refresh de 120 Hz. Specificații decente, de mid-range solid, care va face cu briu față cerințelor venite din partea unui utilizator mediu de Android.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep