HomeFeaturedFocusVIDEO: a apărut trailerul oficial de GTA VI

VIDEO: a apărut trailerul oficial de GTA VI

GTA VI

Într-un final avem parte de trailer-ul oficial pentru GTA VI. Unul dintre cele mai așteptate jocuri video ale momentului. Și pe care se pare că va trebui să îl mai așteptăm puțin. Pentru că acum avem și o confirmare oficială că lansarea acestui titlu se va întâmpla în 2025. Unele zvonuri menționează chiar ziua de 1 aprilie 2025.

Materialul este oferit publicului la o distanță de zece ani de la apariția titlului anterior (GTA 5/GTA V) și la 25 de ani de la apariția companiei Rockstar Games. Asta ca să înțelegeți amploarea acestei așteptări și a nerăbdării fanilor.

Acțiunea din GTA VI are loc într-un Vice City contemporan, modern. Sunt vizibile destul de multe similarități cu Miami Beach și în general cu Florida. Se pare că principalul personaj va fi unul feminin, Lucia. Parterul acesteia, Jason, este și el un personaj important în joc, cu care vor putea fi jucate anumite misiuni.

În rest nu prea sunt detalii publice foarte multe. Mare parte din vehicule par să fie cele din Los Santos. Dar cel mai bine urmăriți acest trailer. Mie mi-a făcut poftă de GTA 5!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep