HomeFeaturedFocusAsus ROG Phone 8 a fost prezentat oficial

Asus ROG Phone 8 a fost prezentat oficial

Asus ROG Phone 8

Compania taiwaneză a prezentat oficial noua generație de telefoane Asus ROG Phone 8. Sunt acolo trei dispozitive (chiar patru, după unele interpretări), dar diferențele dintre ele sunt mai degrabă la nivel de detaliu fizic. Și în zona de combinații de memorii disponibile. Elementele esențiale care țin de configurație sunt aceleași la toate aceste telefoane.

Avem la interior, așa cum era de așteptat, chipset-ul de top pe care îl au la dispoziție Androidele în prezent. Adică modelul Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Combinațiile de memorii ajung până la 24 GB de RAM cu 1 TB de stocare internă. Această opțiune îi este rezervată Pro Edition-ului, care vine cu un mic display OLED în locul luminilor RGB de pe partea din spate. La fel ca și Pro-ul simplu.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5500 mAh, care se poate încărca cu 65W. Asus a introdus în ecuație și încărcarea wireless (15W). Semn că telefonul vrea să atragă încet și publicul care nu caută exclusiv experiențele de gaming.

Din punct de vedere fizic, telefonul este mai subțire și mai ușor. Are marginile laterale mai plate. Ecranul vine cu margini și mai înguste decât anul trecut, dar păstrează aceleași specificații. Este un panel LTPO AMOLED cu diagonală de 6.78 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh este de 165 Hz. Protecția lui este asigurată de o sticlă Gorilla Glass Victus 2.

Asus ROG Phone 8 este primul dispozitiv din serie (și s-ar putea și primul telefon de gaming) care vine cu o certificare IP68.

În zona de gaming avem acele gaming triggers laterale, zone sensibile la presiune, precum și un sistem de răcire îmbunătățit. Aici nu cred că sunt probleme, vorbim totuși despre un Asus ROG.

De asemenea, tot ca premieră, este primul terminal din seria ROG care vine și cu o cameră telephoto. Senzorul principal de 50 MP, este ajutat de un telephoto de 32 MP. Cel de-al treilea senzor este un ultrawide de 13 MP. Camera selfie este echipată cu un senzor de 32 MP.

Asus ROG Phone 8 are un preț de pornire de 1099 euro. Modelul de top ajunge până la 1499 euro. Sunt deja deshise precomenzile, iar livrările încep la finalul lunii ianuarie.

via Asus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep