HomeFeaturedFocusLEAK: Asus ROG Phone 8 Pro în noi fotografii

LEAK: Asus ROG Phone 8 Pro în noi fotografii

Asus ROG Phone 8 Pro

Compania taiwaneză își va prezenta noua generație de telefoane de gaming pe 16 ianuarie. Asus ROG Phone 8 Pro va fi dispozitivul mai interesant, alături de fratele său ceva mai accesibil. Ambele dispozitive au fost subiectul mai multor runde de leak-uri. Lucru care se întâmplă din nou. Avem noi poze generate pe calculator cu aceste telefoane. Care vor fi identice din punct de vedere fizic, cu excepția unor lumini de pe spate pe care modelul Pro le va avea în plus.

Este vizibil în aceste fotografii ecranul plat al telefonului. La fel și muchiile laterale, mult mai plate decât la generațiile anterioare. De asemenea sunt vizibile toate porturile pentru partea de conectică și multimedia. Dispozitivul are în continuare două USB-uri Type C și jack audio de 3.5 mm.

Din punct de vedere tehnic, știm în mod clar că Asus ROG Phone 8 Pro va miza pe chipset-ul de top Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Cea mai puternică opțiune a momentului pentru Androide. Acesta va rula în combinație cu o memorie RAM ce poate ajunge la 24 GB.

Ecranul telefonului va fi un AMOLED LTPO cu diagonală de 6.78 inchi. Va avea o rezoluție fullHD+, o rată de refresh de 165 Hz și va suporta HDR10. Orificiul discret va ascunde o cameră selfie cu senzor de 32 MP.

Acumulatorul lui Asus ROG Phone 8 Pro va avea o capacitate de 5500 mAh. Și va putea fi încărcat cu până la 65W. Telefonul va avea o certificare IP68.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep