HomeFeaturedFocusBullitt renunță la piața de smartphone

Bullitt renunță la piața de smartphone

Bullitt

Compania care a fabricat telefoanele CAT (Caterpillar), dar și modelul Motorola Defy (plus câteva apariții sub brandul Land Rover), specializată pe producția de terminale ultra-rezistente, pare că va renunța la producția de smartphone. Britanicii de la Bullitt au trecut prin momente dificile din punct de vedere financiar, au încercat o restructurare și o revitalizare a business-ului, dar se pare că au eșuat în acest plan al lor.

Deși nu afost comunicată oficial această decizie dureroasă, un grup de angajați a postat pe rețelele sociale, inclusiv pe LinkedIn. Se pare că toți angajații s-au resemnat și își caută de lucru.

Inclusiv planul companiei de a trece divizia de hardware către un grup de investitori și de a se focusa doar pe zona de comunicații prin satelit pare să fi eșuat. Așa că pentru Bullitt pare să existe o singură soluție în acest moment. Renunțarea la producția de telefoane și salvarea business-ului de comunicații satelit.

Este o veste tristă și pentru fanii de terminale ultra-rezistente. Care aveau o opțiune interesantă în CAT. Acum le rămân doar producătorii chinezi și un model de la Samsung care pare ușor supra-evaluat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep