HomeMobileAndroidGalaxy S24 Ultra se comportă bine în testul de rezistență făcut de...

Galaxy S24 Ultra se comportă bine în testul de rezistență făcut de JerryRigEverything

Odată cu începerea livrărilor pentru Samsung Galaxy S24 Ultra avem și primul test de rezistență unde noul smartphone se comportă chiar bine.
Odată cu începerea livrărilor pentru Samsung Galaxy S24 Ultra avem și primul test de rezistență unde noul smartphone se comportă chiar bine.

Începând de astăzi cei care au comandat noile modele din seria Galaxy S24 se vor putea bucura de ele și nu mai trebuie să încerce ei rezistența noii carcase cu aliaj de titan și a sticlei protejate cu Gorilla Armor.

Ca de obicei, unul dintre primii entuziaști care pun la teste distructive smartphone-urile, Zack de la JerryRigEverything, s-a jucat temeinic cu un Galaxy S24 Ultra, trecându-l prin zgârieturi, îndoituri și foc.

Și poate că deloc surprinzător, Samsung Galaxy S24 Ultra se descurcă foarte bine – ca fapt divers, încă nu e menționat ce fel de aliaj de titan e folosit în carcasa lui S24 Ultra, posibil să nu fie similar cu cel folosit de Apple.

Dacă nu aveți timp să urmăriți materialul video, concluzia este că display-ul rezistă mult mai bine în toate testele, carcasa se zgârie (evident!) însă la ardere, ecranul se deteriorează fără posibilitatea de refacere iar S Pen-ul e ușor de distrus. Însă cel mai important, în testul de îndoire Galaxy S24 Ultra scapă aproape nevătămat.

Iar asta e de bine!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep