HomeFeaturedFocusRealme 12 Pro și 12 Pro+ au fost prezentate oficial

Realme 12 Pro și 12 Pro+ au fost prezentate oficial

Realme 12 Pro

Compania chineză a prezentat oficial modelele Realme 12 Pro și 12 Pro+, cu disponibilitate globală. Două telefoane premium mid-range care combină specificații tehnice peste medie (cu performanțe de același nivel), un aspect fizic elegant și atent lucrat și prețuri de vânzare atractive. Cele două dispozitive au o serie de specificații tehnice în comun. Diferă doar la nivel de chipset și memorii și în zona de camere foto.

Ambele terminale au un display AMOLED de 6.7 inchi. Un panel cu rată de refresh de 120 Hz și cu rezoluție 2412 x 1080 pixeli, cu o luminozitate de top de 950 niți. Ecranul integrează sub el cititorul de amprentă digitală, iar telefonul vine cu o certificare IP65.

Tot ca și trăsături comune avem și sistemul de operare Android 14 cu Realme UI 5.0 peste el. Dar și acumulatorul de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 67W. De asemenea, cele două opțiuni de culoare, Submarine Blue și Navigator Beige sunt valabile la ambele telefoane.

Realme 12 Pro este echipat cu un chipset Snapdragon 6 Gen 1 de la Qualcomm. Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau 256 GB. Camera selfie este de 16 MP, iar pe spate avem un sistem de trei camere. Senzorul principal de 50 MP este ajutat de un telephoto de 32 MP (zoom optic 2x) și de un ultrawide de 8 MP.

Modelul Pro+ urcă la un chipset Snapdragon 7s Gen 2. Are și o opțiune cu 12 GB de RAM (și memorie internă de 256 GB). Camera selfie este acum echipată cu un senzor de 32 MP. Pe spate avem tot trei camere foto. Dar avem un senzor principal de 50 MP mai avansat și un telephoto de tip periscop de 64 MP (zoom optic 3x). Camera ultrawide este aceeași, tot de 8 MP.

Ambele telefoane au marginile ecranului curbate și un design care combină o piele ecologică cu anumite elemente de construcție concepute de un celebru designer ce a lucrat și pentru Rolex.

Realme 12 Pro costă 290 sau 300 euro (în funcție de capacitatea internă de stocare aleasă). Modelul Pro+ are un preț ce ajunge până la 375 euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep