HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy AI va fi disponibil și pe telefoane mai vechi

Samsung Galaxy AI va fi disponibil și pe telefoane mai vechi

Galaxy AI

Samsung a introdus serviciul Galaxy AI odată cu gama Galaxy S24. Este un set de funcționalități care se bazează pe serviciile AI Google, despre care am scris mai multe aici. Încă de la momentul apariției acestui nou instrument s-a spus că acesta va fi oferit gratuit doar pentru o perioadă limitată de timp. De la 1 ianuarie 2025, anumite astfel de funcționalități vor fi oferite în baza unui abonament.

Una dintre condițiile ca un serviciu care costă să aibă un succes financiar este ca el să se adreseze unui număr cât mai mare de utilizatori potențiali. Așa că nu ar trebui să ne mire foarte mult că Samsung a decis destul de rapid să facă Galaxy AI disponibil și pentru dispozitivele mai vechi.

Au spus la un moment dat că terminalele din seria Galaxy S23 (cu tot cu FE) și pliabilele din seria 5 se vor bucura în curând de acest pachet de servicii. Și cred eu că este posibil să nu se oprească doar la aceste modele.

De altfel, un oficial Samsung de rang înalt, TM Roh, President and Head of MX business la Samsung Electronics, a comunicat intenția companiei de a avea Galaxy AI pe un număr de peste 100 de milioane de dispozitive până la finalul acestui an. De văzut câți din cei 100 de milioane de utilizatori (presupunând că se ajunge la această cifră) vor fi dispuși să și plătească în 2025 pentru aceste servicii.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep