HomeEvenimenteCESLG aduce un monitor OLED de gaming cu suport de 480...

LG aduce un monitor OLED de gaming cu suport de 480 Hz

Dintre chestiile faine care vor fi lansate la CES 2024 iese în evidență monitorul de gaming al LG cu suport de afișare la 480 Hz.

LG Display a anunțat că o să aducă pe piață un monitor OLED de gaming de 27 inci care va avea timp de răspuns de 0.03ms și rată de afișare de 480 Hz, dar la 1440p (2560 x 1440 pixeli). Asta îl face cel mai rapid monitor OLED al momentului.

Merită amintit că în luna decembrie LG a mai prezentat un model OLED cu suport de afișare la 480 Hz, însă acesta (LG 32GS95UE) era blocat la o rezoluție de 1080p. Noul OLED va fi disponibil undeva la jumătatea anului și pentru moment nu știm la ce preț va veni.

LG Display Unveils Industry’s First 480Hz QHD Gaming OLED Display at CES 2024

LG Display spune că acest model de monitor e capabil să afișeze 480 de imagini pe secundă, chestie excepțională pentru gameri (aia care au hardware și jocuri capabile de așa ceva) și vă asta va fi o revoluție în domeniu. Noul model beneficiază de tehnologia META, care ar trebui să aducă o strălucire mai bună și unghiuri mai largi de vizualizare. META vine de la  ‘Micro Lens Array (MLA)’ și are rolul de a maximiza lumina emisă de panoul OLED și să reducă reflexia luminii în momentele în care sunt afișate imagini cu fundal negru.

Treaba asta va duce la afișarea de imagini mai bogate în detalii, cu toate că e posibil ca zonele de gri să nu fie la fel de bine evidențiate. Dar asta e o chestie ce va trebui verificată atunci când produsul va fi disponibil pe piață.

Până atunci … strângeți bani :).

via prnews

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep