HomeFeaturedFocusVivo X100 Pro, preț pentru Europa

Vivo X100 Pro, preț pentru Europa

Vivo X100 Pro

Deși Vivo X100 Pro a fost prezentat oficial în luna noiembrie, cele două flagship-uri au rămas captive pe continentul asiatic. Acum lucrurile se schimbă și oficialii chinezi au anunțat că vârful de gamă absolut vine oficial în Europa.  Deocamdată nu pare să fie listat pe paginile web din Europa ale companiei, dar informația a fost propagată pe canale oficiale.

A fost înaintat chiar și un preț de vânzare recomandat pentru Europa. Și este tot o informație oficială. Din păcate nu foarte fericită, pentru că terminalul va avea un preț de achiziție de 1199 euro. Prețul se pare că este valabil pentru singura combinație de memorii care vine în Europa. Și anume cea cu 16 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 512 GB.

Nucleul hardware al lui Vivo X100 Pro este completat de un chipset Dimensity 9300 de la MediaTek. Cea mai bună opțiune din partea producătorului chinez de chipset-uri.

Dacă adăugăm în ecuație un display LTPO AMOLED de 6.78 inchi, cu rezoluție de 1260 x 2800 pixeli, rată de refresh de 120 Hz și luminozitate de top de 3000 niți, avem deja rețeta unu telefon de top asigurată. Asta pe lângă sistemul foto de trei camere de 50 MP fiecare (wide, ultrawide și telephoto periscop cu zoom optic 4.3x).

De văzut dacă acest telefon va putea fi accesat și din România pe canale cât de cât oficiale. Vivo X100 Pro este genul de terminal care merită acest efort, deși prețul de vânzare îl face vulnerabil în fața competitorilor direcți.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep