HomeFeaturedFocusOppo Find X7 Ultra lansat oficial, primul smartphone cu două camere periscop

Oppo Find X7 Ultra lansat oficial, primul smartphone cu două camere periscop

Oppo Find X7 Ultra

Compania chineză a lansat oficial modelul Oppo Find X7 Ultra, modelul de top din portofoliul companiei. Un telefon care aduce câteva premiere interesante în zona de smartphone. Este prima apariție care vine cu două camere telephoto de tip periscop. De altfel, abilitățile fotografice (la care și-a adus din plin contribuția și Hasselblad) sunt principalul focus al aparatului.

Pe spatele telefonului se găsește un sistem compus din patru camere cu senzori de 50 MP fiecare. Senzorul principal reprezintă o premieră în sine. Este prima apariție a senzorului Sony LYT-900 de 1 inchi. A doua cameră este cea ultrawide, un Sony LYT-600. Primul periscop este cel de 65 mm (zoom optic 3x), un Sony IMX890. Iar cel de-al doilea este unul de 135 mm, un Sony IMX858, capabil de un zoom optic 6x. Evident, un astfel de sistem foto vine și cu software pe măsură. Un Master Mode este deja disponibil, dar va fi îmbunătățit pe parcurs prin noi update-uri software.

Camera selfie are un senzor de 32 MP. Este integrată într-un orificiu discret, poziționat central.

Ecranul lui Oppo Find X7 Ultra este un AMOLED LTPO cu diagonală de 6.78 inchi. Un panel cu marginile laterale curbate, rezoluție QHD+ (1440 x 3160 pixeli), rată de refresh de 120 Hz, suport pentru HDR10+ și o luminozitate de top de 4500 niți. Acesta integrează sub el și cititorul de amprentă digitală și este protejat de o sticlă Gorilla Glass Victus 2.

La interior telefonul vine, așa cum era de așteptat, cu chipset-ul de top Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Memoria RAM urcă până la 16 GB, iar capacitatea internă de stocare poate ajunge până la 512 GB. Sistemul de operare este un Android 14 cu ColorOS 14 peste el.

Autonomia lui Oppo Find X7 Ultra este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta se poate încărca cu 100W. Există și încărcare wireless de 50W.

Telefonul suportă și mesageria prin satelit. Probabil un serviciu limitat la piața din China. De altfel, deocamdată doar acolo este disponibil. Prețurile pornesc de la aproximativ 840 dolari (12 GB RAM + 256 GB) și ajung până la 980 dolari (16 GB RAM + 512 GB).

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep