HomeFeaturedFocusXbox Developer_Direct 2024: trailer-e pentru Hellblade II, Indiana Jones, Ara

Xbox Developer_Direct 2024: trailer-e pentru Hellblade II, Indiana Jones, Ara

La evenimentul DEVELOPER_DIRECT au fost prezentate cinci jocuri exclusive Xbox ce vor fi lansate în 2024: Hellblade II, Indiana Jones, Ara, Avowed și Visions of Mana.
La evenimentul DEVELOPER_DIRECT au fost prezentate cinci jocuri exclusive Xbox ce vor fi lansate în 2024: Hellblade II, Indiana Jones, Ara, Avowed și Visions of Mana.

Aseară a avut loc evenimentul Xbox Developer_Direct unde am putut vedea noi trailer-e și scene din cinci jocuri interesante pe care o să le vedem în 2024 pe Xbox. Cele care au fost mai pe gustul meu sunt Indiana Jones și Hellblade II.

Indiana Jones and the Great Circle (acesta e numele complet al noului joc) este un joc first-person, single player, realizat de Bethesda Softworks și MachineGames. Jocul e poziționat undeva între Raiders of the Lost Ark și Indiana Jones and the Last Crusade și evident că îl controlăm pe Dr. Jones în încercarea de a rezolva încă un mister arheologic, trecând prin locații precum Egipt, Himalaia alături de inevitabilii naziști.

După cum puteți vedea și în demo, armele lui Dr. Jones (cu aspectul lui Harrison Ford) sunt nelipsitul bici și un revolver.

Ce e important: jocul vine pe Xbox Series X/S, PC în 2024 și va face parte din Game Pass direct de la lansare.

Senua’s Saga: Hellblade II e al doilea joc interesant ce va fi lansat pe 21 mai 2024 pe Xbox și PC. Este urmarea jocului din 2017 Hellblade: Senua’s Sacrifice, Senua’s Saga, care se desfășoară în secolul 10, în Islanda. Personajul principal este un războinic celt care se luptă cu pericolele de la tot pasul.

La fel ca Indiana Jones, Senua’s Saga: Hellblade II  va veni pe Xbox Series X/S, PC, Cloud și va face parte din Game Pass direct de la lansare.

Pe lângă acestea au mai fost prezentate detalii interesante despre Avowed ce vine în toamnă pe Xbox Series X/S, PC, Cloud și va fi disponibil în Game Pass direct de la lansare. E un joc RPG făcut de Obsidian în care deciziile din timpul jocului determină desfășurarea lui.

Și mai este jocul Ara: History Untold, un nou joc de strategie realizat de Oxide Games. Dacă sunteți fani Civilization, atunci așteptați-vă la ceva complex, cu animație faină și o grămadă de lucruri pe care le veți putea controla în procesul de dezvoltare a civilizației alese.

Ara: History Untold va veni doar pe PC în toamna lui 2024 și va fi disponibil în PC Game Pass direct de la lansare.

Probabil că în perioada următoare o să vedem și mai multe detalii despre aceste jocuri.

Detalii mai multe găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep