HomeFeaturedFocusXiaomi Mix Flip trece prin certificări

Xiaomi Mix Flip trece prin certificări

Xiaomi Mix Flip

Anumite zvonuri care spuneau că vom avea și un pliabil de tip Flip din partea celor de la Xiaomi încep să capete consistență. Xiaomi Mix Flip (care se pare că va fi denumirea sa comercială) tocmai a trecut prin anumite certificări în țara natală. Nu au fost lăsate la vedere detalii spectaculoare. Avem suport pentru conectivitatea 5G și avem și cea mai recentă versiune de Android.

Poate ceva mai spectaculos, va exista și suport pentru mesageria de urgență prin satelit. Un feature care va fi limitat probabil doar la piața din China.

La nivel de zvonuri anterioare, s-a speculat că telefonul se va baza pe cel mai potent chipset pentru Androide, modelul Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. De asemenea, se pare că Xiaomi Mix Flip va împrumuta sistemul foto de la modelul similar al celor de la Oppo. Un senzor principal de 50 MP, un telephoto de 32 MP (zoom optic 2x) și un ultrawide.

Este de așteptat ca oficialii chinezi să prezinte acest nou telefon pliabil în cardul aceluiași eveniment în care va fi anunțat oficial și modelul Mix Fold 4.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep