HomeFeaturedFocusXbox Developer_Direct are loc pe 18 ian, de la ora 21:00

Xbox Developer_Direct are loc pe 18 ian, de la ora 21:00

Am văzut că Microsoft a hotărât (probabil în urma achiziției Activision-Blizzard) să repornească seria de evenimente DEVELOPER_DIRECT și va ține pe 18 ianuarie, ora 21:00 a României, un live stream. DEVELOPER_DIRECT e evenimentul în care sunt prezentate informații (transmise chiar de creatorii jocurilor) despre jocurile cele mai așteptate ale anului, unele dintre ele venind în PC Game Pass.

Vor fi mai multe stream-uri în paralel, așa că puteți să îl alegeți pe cel care vă avantajează: pe canalele Xbox (Twitch și YouTube) și Bethesda (Twitch și YouTube).

Știm că Microsoft și-a propus să ne ducă prin studio-ul MachineGames din Suedia pentru informații noi despre Indiana Jones, birourile Obsidian din Irvine pentru mai multe detalii despre Avowed, și apoi la sediul Oxide Games din Maryland pentru a afla povestea Ara: History Untold, dar și în Cambridge, să descoperim noutățile Hellblade II: Senua’s Saga de la echipa Ninja Theory.

La scurt timp după, ZeniMax Online Studios va găzdui The Elder Scrolls Online 2024 Global Reveal la ora 13:00 PT / 22:00 CET, pentru a previzualiza update-urile cele mai importante din 2024.

Cu o notă importantă: în cadrul evenimentului nu vor fi prezentate și updates pentru jocurile Activision Blizzard, însă acestea vor fi disponibile ulterior, pe parcursul acestui an.

Chiar și așa, evenimentul merită urmărit – puneți-vă în calendar data de 18 ianuarie, de la 21:00!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep