HomeFeaturedFocusJocul Prince of Persia vine intr-o noua adaptare: The Lost Crown

Jocul Prince of Persia vine intr-o noua adaptare: The Lost Crown

Seria Prince of Persia e continuată cu jocul The Lost Crown, proaspăt prezentat de către Ubisoft.
Seria Prince of Persia e continuată cu jocul The Lost Crown, proaspăt prezentat de către Ubisoft.

Unul dintre primele jocuri pe care am apucat să le joc pe un PC (nu vorbesc despre ZX80) prin 1995 a fost Prince of Persia și cred că de asta mi-a atras atenția faptul că Ubisoft a lansat o versiune modernă cu titlul Prince of Persia The Lost Crown.

Față de versiunea de acum 30 de ani, Prince of Persia a evoluat enorm, atât din punct de vedere al graficii cât și din cel al ideii de joc. Când îl jucam eu, la unul dintre PC-urile din sala de calculatoare a liceului de Informatică din Brașov, mi se părea că are o grafică excelentă.

Adică ceva de genul acesta:

Și abia puteai să îl controlezi din tastatură – număram apăsările ca să știu când e momentul în care pot face un salt de pe o platformă pe alta. Și era fain.

Acum, uitându-mă la trailer-ul pentru The Lost Crown, nu mi se mai pare nimic fantastic. E doar o chestie de cafteală mult mai bine desenată, cu eroi din desenele Manga.

Dar mi s-a părut o chestie pe care merită să o semnalez nostalgicilor. Adică aceia dintre voi care vor avea chef să mai joace 10 minute originalul Prince of Persia de DOS, folosind un browser de pe tabletă/telefon/PC și deschizând pagina retrogames de pe pagina de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep