HomeEvenimenteBUILDConferința pentru developeri Microsoft BUILD va avea loc între 21-23 mai, în...

Conferința pentru developeri Microsoft BUILD va avea loc între 21-23 mai, în Seattle

Microsoft a anunțat ieri că va organiza conferința Microsoft BUILD dedicată dezvoltatorilor între 21 și 23 mai, cu prezență fizică, în Seattle.
Microsoft a anunțat ieri că va organiza conferința Microsoft BUILD dedicată dezvoltatorilor între 21 și 23 mai, cu prezență fizică, în Seattle.

Am văzut ieri un Tweet al Microsoft în care este anunțată conferința BUILD pentru dezvoltatori, între 21 și 23 mai, la Seattle.

După cum probabil intuiați deja, tema va fi “AI, Copilots, and more”.

Dacă în 2023 Microsoft a decis să repornească conferințele cu prezență fizică, cu anumite sesiuni transmise live, pentru cei ce s-au înregistrat pentru participarea virtuală, gratuită, încă nu e clar ce o să fie în 2024. E foarte posibil să fie păstrat același format, cu o parte fizică (cu participare plătită) și una virtuală, gratuită.

În ceea ce înseamnă tematică, probabil că nimeni nu e surprins de faptul că AI-ul va fi în centrul atenției. După ce anul trecut am văzut Windows AI Studio, Copilot Studio și integrarea AI în Windows și Microsoft 365, probabil că acum o să vedem produse și anunțuri legate de extinderea AI-ului și către alte zone. Sunt curios să văd dacă se va face ceva și în privința proiectelor HoloLens (Mixed Reality) în condițiile în care Apple tocmai ce promovează intens VisionPro – cel mai probabil că nu, pentru că Satya Nadella are alte planuri.

Dacă vreți să fiți la curent cu detaliile despre BUILD 2024, atunci puteți să vă înscrieți în lista de email-uri de aici ca să fiți anunțați imediat ce apar detalii noi – adică data la care va începe înregistrarea și eventual anunțuri legate de prezentări și prezentatori.

Ca de obicei, o să vă informez și eu când apar detalii noi.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep