HomeFeaturedFocusXiaomi 14 Ultra, preț pentru Europa

Xiaomi 14 Ultra, preț pentru Europa

Xiaomi 14 Ultra

Se pare că astăzi este ziua Ultra-urilor! Am vorbit ceva mai devreme despre Asus Zenfone 11 Ultra, care tocmai a fost testat în Geekbench. Acum avem un preț vehiculat pentru Xiaomi 14 Ultra, viitorul flagship al companiei chineze. Care va fi prezentat oficial pe 25 februarie. Tot atunci modelul standard Xiaomi 14, care este deja disponibil în China de ceva vreme, va fi lansat și la nivel global. Și va ajunge în Europa la un preț de 1099 euro pentru varianta cu 12 GB de RAM și 512 GB de memorie internă.

Acum avem și prețul de vânzare pentru Ultra, adevăratul vârf de gamă al companiei. Și este un preț valabil tot pentru Europa. Telefonul se va vinde cu 1499 euro. Atât va costa singura configurație de memorii care iese în afara Chinei. Adică cea cu 16 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 512 GB. Terminalul va fi disponibil în doar două variante de culoare, una albă și una neagră.

Modelul 14 Pro va rămâne captiv pe piața din China.

În ceea ce-l privește pe Xiaomi 14 Ultra, avem și câteva detalii tehnice despre telefon. Acesta va fi echipat cu un chipset de top Snapdragon 8 Gen 3. Ecranul său va fi un LTPO AMOLED de 6.73 inchi, cu rezoluție QHD+, rată de refresh de 120 Hz și margini laterale curbate. Camera selfie va avea un senzor de 32 MP. Iar pe spate se va găsi un sistem foto compus din patru camere, toate cu rezoluție de 50 MP. Un senzor principal (wide) mare, de 1 inchi, cu lentile Leica. Apoi un ultrawide, un telephoto capabil de un zoom optic 3.2x. Și încă un telephoto (probabil de tip periscop), capabil de zoom optic 5x. Pe zona de abilități foto sunt cele mai mari așteptări de la acest terminal high-end.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep