HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 11 Ultra a trecut prin Geekbench

Asus Zenfone 11 Ultra a trecut prin Geekbench

Asus Zenfone 11 Ultra

După ce a fost subiectul unui leak consistent, iată că acum o unitate de Asus Zenfone 11 Ultra a fost testată și în Geekbench. Semn că proiectul taiwanezilor este destul de aproape de momentul apariției oficiale și se fac ultimele reglaje și optimizări. Cu ocazia acestor teste sunt confirmate anumite specificații tehnice pe care sursele le-au oferit deja opiniei publice.

În primul rând este confirmat chipset-ul de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 8 Gen 3. Cea mai bună opțiune pe care o au la dispoziție Androidele în acest moment. Unitatea testată a fost echipată cu o memorie RAM de 16 GB. Avem un nucleu hardware demn de un vârf de gamă. Și se conturează astfel un terminal capabil să lupte cu competitorii săi ce vin de la branduri mai consacrate.

Cum era de așteptat, sistemul de operare de pe Asus Zenfone 11 Ultra este un Android 14. Peste care vom avea interfața proprietară a companiei. Să sperăm că una cât mai aerisită și mai lipsită de bloatware.

S-a tot speculat că Zenfone 11 Ultra va fi un ROG Phone 8 cu mici diferențe la nivel de aspect fizic. Îi vor lipsi toate elementele specifice seriei de gaming, dar va păstra forma modulului foto și dimensiunile. Mult mai important, va păstra și specificațiile tehnice ale acestui telefon, așa că nu vom avea parte de surprize prea mari.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep