HomeFeaturedFocusFOTO: Samsung Galaxy Z Fold6, primele imagini

FOTO: Samsung Galaxy Z Fold6, primele imagini

Samsung Galaxy Z Fold6

O serie de fotografii generate pe calculator cu viitorul foldable al coreenilor face rapid turul publicațiilor de specialitate. Mai sunt luni bune până la momentul apariției oficiale pentru Samsung Galaxy Z Fold6, dar telefonul este deja subiect de leak-uri și speculații.

Fotografiile vin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun, @OnLeaks. Și ne confirmă faptul că nu vom avea parte de surprize din punct de vedere fizic. Telefonul va respecta același design. Se pare că atunci când este deschis va fi puțin mai scurt și puțin mai lat decât predecesorul său.

Muchiile laterale ale lui Samsung Galaxy Z Fold6 vor fi acum perfect plate, iar colțurile telefonului par să fie ceva mai ascuțite. Ecranul interior va avea o diagonală de 7.6 inchi, iar cel exterior va avea o diagonală de 6.2 inchi, cu rată de refresh de 120 Hz și luminozitate de top de 2600 niți.

Este de așteptat că telefonul să fie construit în jurul unui chipset Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Va prelua tot ceea ce înseamnă Galaxy AI de la seria S24. La fel ca această serie, se va bucura de șapte ani de suport pe partea de software din partea companiei.

via Smartprix

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep