HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: câteva huse de protecție pentru Samsung Galaxy S24 Ultra

RECOMANDARE: câteva huse de protecție pentru Samsung Galaxy S24 Ultra

huse de protecție pentru Samsung Galaxy S24 Ultra

Galaxy S24 Ultra este fără îndoială un telefon scump. Un dispozitiv pentru care s-ar putea să apară rapid nevoia de protecție sporită. Când dai spre 6-7000 de lei pe un dispozitiv, parcă vrei cât mai repede să îl și protejezi pe măsură. Așa că le-am cerut suportul partenerilor noștri de la MobileDirect pentru unitatea aflată în teste și suntem în măsură să vă prezentăm câteva huse de protecție pentru Samsung Galaxy S24 Ultra. Am ales câteva opțiuni pe diferite segmente de buget, dar trebuie să aveți în vedere că în oferta lor sunt mult mai multe variante de huse de protecție pentru acest flagship și în general pentru aproape orice mode de smartphone.

O să încep cu o husă simplă, sobră, de culoare neagră. Este vorba despre o husă Core Armor Black de la SPIGEN. Are o textură care permite o aderență mai bună.

Oferă o protecție sporită în zona colțurilor. Protejează și ecranul telefonului prin marginile care ies ușor în evidență.

Urmează o husă CamShield Pro Green de la NILLKIN. Are și ea o textură interesantă pe spate.

În zona modulului foto, are un mic slider care protejează sticla de pe camerele foto atunci când acestea nu sunt folosite.

Următoarea propunere din lista de huse de protecție pentru Samsung Galaxy S24 Ultra este una care aduce o funcționalitate în plus. O husă HaloLock MagSafe Black de la ESR. Așa cum spune și numele ei, vine cu suport pentru MagSafe. Încărcarea wireless nu mai este acum afectată de grosimea husei de protecție. Nu mai este nevoie ca husa să fie îndepărtată.

Trecem acum la o altă husă ceva mai simplă, mai discretă, dar de o culoare mai vie. O husă Liquid Silicone Matcha Green de la CUBZ. Este mai subțire și nu modifică prea mult dimensiunile și greutatea telefonului.

Îmbracă mai bine și zona modulului foto și protejează puțin chiar și ecranul.

Pe aceeași zonă de culoare, dar cu un grad mai ridicat de protecție vine o husă Hybrid Shockproof Mint Green de la CUBZ. Are anumite nervuri din cauciuc, care protejează zonele sensibile ale telefonului și asigură un plus de aderență.

În plus, muchiile laterale sunt acum mult mai bine protejate în caz de incidente nefericite.

Am lăsat la urmă preferata mea. O husă Pathfinder MagSafe Olive de la UAG (Urban Armor Gear). Oferă un grad ridicat de protecție (respectă standardele militare MIL STD-810G). Are o culoare intereantă și vine cu suport pentru MagSafe.

În zona ecranului avem margini înălțate, astfel încât telefonul să nu aibă de suferit când este pus cu fața în jos.

Acestea sunt propunerile noastre de huse de protecție pentru Samsung Galaxy S24 Ultra. Dar, așa cum am spus, oferta celor de la MobileDirect este mult mai completă în zona de accesorii pentru S24 Ultra.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep