HomeFeaturedFocusHonor Magic6 Pro vine în Europa

Honor Magic6 Pro vine în Europa

Honor Magic6 Pro

Lansate oficial la mijlocul lunii ianuarie, Honor Magic6 și Honor Magic6 Pro au fost disponibile doar pe piața din China. Acest lucru este pe cale să se schimbe. Compania a anunțat în cadrul MWC-ului disponibilitatea modelului Pro la nivel global. Adică inclusiv în Europa.

Dispozitivul vine într-o singură combinație de memorii. Una cu 12 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 512 GB. Prețul de vânzare nu este mic deloc. Telefonul costă 1299 euro, cu o scurtă perioadă promoțională. Cei care precomandă acum acest smartphone, îl pot lua cu 999 euro, cu livrare la începutul lunii martie.

Deși poate părea scum, Honor Magic6 Pro încearcă să justifice din plin acest preț. Vorbim despre un flagship veritabil, echipat cu un chipset de top Snapdragon 8 Gen 3. Pe spate avem un sistem foto compus dintr-un senzor principal de 50 MP, un ultrawide de 50 MP și un telephoto de tip periscop de 108 MP (zoom optic 2.5x).

Ecranul este un OLED LTPO cu diagonală de 6.8 inchi, rezoluție de 1280 x 2800 pixeli și rată de refresh de 120 Hz. Luminozitatea de top a panel-ului este de 5000 niți. Un orificiu de tip pill ascunde un sistem frontal compus dintr-un senzor de 50 MP și unul de tip 3D ToF.

Bateria are o capacitate de 5600 mAh și se poate încărca cu 80W. Există și suport pentru încărcarea wireless de 66W.

Sper să îl vedem cât mai curând pe Honor Magic6 Pro în România. Și, de ce nu, să avem parte și de un sample pentru teste. Pare un flagship destul de promițător.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep