HomeFeaturedFocusGoogle Pixel Fold 2 ar putea fi echipat direct cu Tensor G4

Google Pixel Fold 2 ar putea fi echipat direct cu Tensor G4

Google Pixel Fold 2

Circulă zvonuri care spun că viitorul pliabil al americanilor, modelul Google Pixel Fold 2, va fi echipat direct cu chipset-ul proprietar (pare cam mult spus) Tensor G4. Și ar sări peste Tensor G3 cu care s-ar fi presupus că ar veni echipat.

Modelul Tensor G4 era așteptat să echipeze viitoarele telefoane Pixel 9 și Pixel 9 Pro. Care ar trebui să fie prezentate oficial în luna octombrie. Așa că putem presupune că și viitorul pliabil va vedea lumina zilei tot atunci. Asta dacă zvonul se confirmă și toate cele trei vor avea același chipset.

Ar fi totuși o veste bună pentru fani, ca următorul foldable al celor de la Google să aibă cea mai puternică versiune de chipset (dintre generațiile de Tensor). Adăugați aici și informația conform căreia Google Pixel Fold 2 ar putea avea o memorie RAM de 16 GB. Și deja avem un telefon high-end și în ceea ce privește performanțele. A circulat în trecut un zvon care spunea că în anumite baze de date ale aplicațiilor de benchmark au fost înregistrate scorurile obținute de un Fold 2 cu 16 GB de RAM.

Pe Google Pixel 9 Pro l-am văzut deja într-un leak foto. Despre Fold 2-ul celor de la Google încă nu avem alte informații.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep