HomeFeaturedFocusRecomandare huse protectie pentru Samsung Galaxy S24 Plus

Recomandare huse protectie pentru Samsung Galaxy S24 Plus

Am testat câteva huse de protecție pentru Samsung Galaxy S24+ și vă spunem care merită.
Am testat câteva huse de protecție pentru Samsung Galaxy S24+ și vă spunem care merită.

Pentru că sunt aproape gata cu review-ul noului Samsung Galaxy S24+ am considerat oportun să văd și ce huse de protecție i-ar sta bine. Așa că am apelat la oferta partenerului nostru MobileDirect.ro de unde am ales trei modele care pot satisface gusturi variate.

O să încep cu modelul Spigen Rugged Armor Black, cel pe care îl recomand utlizatorilor care vor să aibă un nivel ridicat de protecție fără să schimbe foarte mult dimensiunile smartphone-ului.

Este o husă din gel TPU premium care nu se deformează și nici nu se decolorează, cu margini întărite pentru extra protecție (conform standardului militar MIL-STD-810G-516.6), ce acoperă complet telefonul. Observați că trece și peste nivelul camerelor foto cât și peste cel al display-ului.

Pe spate are o textură mată care oferă o aderență excelentă. Singurul dezavantaj ar fi acela că materialul poate să adune scamele din buzunare.

A doua husă este una și mai ¨capabilă˝ dacă pot să îi spun așa: un model CUBZ Hybrid Ring Kickstand RED care iese în evidență fără nicio îndoială. E realizată din gel TPU și are un spate din plastic transparent pe care e montat un inel pentru a face mai simplă prinderea atunci când vă faceți selfie-uri.

Husa are margini ranforsate și ieșite bine de tot peste suprafața ecranului și a carcasei, element care dă o protecție suplimentară în cazul căderilor și plusul pentru momentele în care puneți telefonul cu display-ul în jos pe masă sau orice altă suprafață.

Are și avantajul că inelul de pe spate poate fi folosit și pe post de suport de tip stand pentru sprijinirea telefonului. Ca să nu mai zic de prețul atractiv.

Am lăsat la urmă o husă specială, cu margini metalice, care la rândul său are un picior pentru suport de tip stand. Este un model GKK Electroplating Black ce vine cu un spate din plastic transparent.

Husa e rezistentă la uzură, e foarte subțire în comparație cu precedentele, aproape că nu se simte. Marginile metalice dau o protecție sulplimentară carcasei, chiar dacă în zona butoanelor husa este întreruptă.

Este un model de husă care va fi pe placul celor care vor să își protejeze telefonul dar în același timp nu sunt pregătiți să renunțe la noul design interesant adus de Samsung.

Pe lângă aceste trei modele, pe site-ul MobileDirect.ro veți găsi și altele, care pot satisface și alte gusturi.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep