HomeFeaturedFocusNothing Phone (2a) se lansează pe 5 martie

Nothing Phone (2a) se lansează pe 5 martie

Nothing Phone (2a)

Nothing Phone (2a) va fi lansat oficial pe 5 martie. Informația a primit acum și confirmare oficială, după ce a circulat la nivel de zvon. Telefonul va fi primul din zona accesibilă pentru tânăra companie producătoare, după două apariții pe segmentul premium mid-range. Evenimentul de lansare va fi desfășurat sub numele de Fresh Eyes. Un indiciu asupra faptului că accentul va cădea destul de puternic asupra performanțelor foto.

A fost generată și o pagină web a evenimentului de lansare, unde fanii vor putea urmări live anunțul oficialilor companiei, pe 5 martie, la ora 13.30 (ora României).

În ceea ce privește specificațiile tehnice ale viitorului Nothing Phone (2a), circulă anumite zvonuri despre acestea. Nucleul hardware pare că va fi construit în jurul unui chipset Dimensity 7200 de la MediaTek. Lucru care înseamnă automat că avem și suport pentru conectivitatea 5G la bord. Memoria RAM va fi de 8 GB sau de 12 GB. Iar capacitatea internă de stocare va fi de 128 GB sau 256 GB. Nu este clar dacă avem aici și o combinație intermediară.

Ecranul telefonului va fi un AMOLED cu diagonală de 6.7 inchi. Un panel cu rezoluție fullHD+ și o rată de refresh de 120 Hz. Camera foto selfie va avea un senzor de 32 MP. Sistemul foto de pe spatele telefonului va conține doi senzori cu rezoluție de 50 MP. Probabil singurele două camere de pe spate.

Nothing Phone (2a) ar fi lansat cu un preț de aproximativ 360 dolari, preț valabil pentru piețele asiatice. Sunt șanse mari ca el să ajungă oficial și în Europa.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep