HomeFeaturedFocusNothing Phone (2a) a fost prezentat oficial

Nothing Phone (2a) a fost prezentat oficial

Nothing Phone (2a)

Nothing Phone (2a) este cea mai recentă apariție din partea tinerei companii producătoare. Un dispozitiv a cărui denumire comercială ne duce cu gândul la sistemul de numerotări folosit de Google pentru ale sale Pixel-uri. În virtutea acestei filosofii, dispozitivul aduce aproape tot ceea ce are de oferit și Phone (2), dar la un preț ceva mai accesibil.

Comunicatele de presă ale companiei pun destul de mult accent pe designul semitransparent. Cele două camere sunt poziționate în plan orizontal, în interiorul modulului NFC și sunt numite ochii terminalului. Tot pe spate avem și acele zone luminoase grupate generic sub titulatura de Glyph Interface. Telefonul vine și cu o certificare IP54.

La interior avem un chipset dezvoltat în colaborare cu MediaTek. Un model Dimensity 7200 Pro, cu o frecvență de top de 2.8 GHz. Sunt două configurații de memorii disponibile. Una ceva mai accesibilă, cu 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB și una mult mai atractivă, cu 12 GB de RAM și o memorie internă de 256 GB.

Sistemul de operare de pe Nothing Phone (2a) este un Android 14 cu Notching OS 2.5 peste el. Compania promite trei upgrade-uri ale sistemului de operare și patru ani de suport pe partea de software.

Autonomia este asigurată de un acumulator de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 45W.

Ecranul este un AMOLED de 6.7 inchi, cu rezoluție de 2412 x 1080 pixeli și rată de refresh de 120 Hz. Acesta aduce suport pentru HDR10+, are o luminozitate de top de 1300 niți și integrează sub el cititorul de amprentă digitală. Este protejat cu o sticlă Gorilla Glass 5. Un orificiu discret ascunde o cameră selfie de 32 MP.

Pe spate avem un sistem dual-camera, cu ambii senzori de 50 MP (wide + ultrawide).

Nothing Phone (2a) vine în variante de culoare White, Black și Milk. Are un preț de vânzare de 329 euro, respectiv 379 euro, în funcție de combinația de memorii aleasă. Pentru România, aceste prețuri sunt de 1590 lei, respectiv 1790 lei. Este deja disponibil la precomandă pe site-ul companiei. Livrările încep pe 12 martie.

via Nothing

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep