HomeFeaturedFocusDiablo IV în GamePass iar câteva jocuri Xbox ajung pe PlayStation și...

Diablo IV în GamePass iar câteva jocuri Xbox ajung pe PlayStation și Nintendo Switch. Aflati despre ce e vorba!

Săptămâna trecută Microsoft a făcut niște anunțuri interesante legate de Xbox și Game Pass precum și care sunt planurile pentru 2024, printre care și ce jocuri Xbox vor ajunge pe PlayStation.
Săptămâna trecută Microsoft a făcut niște anunțuri interesante legate de Xbox și Game Pass precum și care sunt planurile pentru 2024, printre care și ce jocuri Xbox vor ajunge pe PlayStation.

Săptămâna trecută Microsoft a anunțat niște schimbări de strategie vizavi de Xbox și așa cum așteptam am aflat că vor fi niște titluri exclusive care vor ajunge și pe PlayStation. Ideea este că primul joc Activision Blizzard care va intra în abonamentele Xbox Game Pass este Diablo IV, din 28 martie.

Zvonurile legate de aducerea anumitor jocuri exclusive Xbox pe PlayStation au fost confirmate parțial: vin Hi-Fi Rush, Pentiment și Sea of Thieves plus Grounded, dar nu Starfield (cel puțin nu acum). Însă Microsoft spune clar că abonamentele Xbox Game Pass rămân doar pentru Xbox și că vor exista în continuare jocuri exclusive. Însă dacă condițiile de piață vor permite, unele vor ajunge (ulterior) și pe alte platforme.

De ce face asta? Dincolo de poveștile că trebuie să arate ce pot, că vor să ajute comunitatea etc. vorbim despre bani, sau mai clar de frica de a pierde bani. Că e vorba despre procese anticoncurențiale sau pur și simplu despre oportunitatea de a vinde jocuri și pe alte platforme, decizia e una pur de business, nu trebuie să ne îndoim de asta.

Comunitatea Xbox crește, conform Microsoft vorbim despre 34 de milioane de abonați Xbox Game Pass și aceasta va primi în continuare tratament preferențial, multe jocuri vor fi disponibile aici direct de la lansare.

Cumva anunțurile sunt cele pe care le așteptam, nimic nou sub soare. Mai ales că din ce am văzut, piața jocurilor în 2024 nu va fi foarte dinamică, anunțurile cu adevărat faine lipsind … cel puțin pentru moment.

via ms și tv

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep