HomeFeaturedFocusUn nou chipset din seria Snapdragon 8 la orizont

Un nou chipset din seria Snapdragon 8 la orizont

Snapdragon 8

O testare în Geekbench a unui telefon Realme cu model necunoscut încă pare să inaugureze un nou chipset de top de la Qualcomm. Este vorba despre un model din seria Snapdragon 8, cu numele de cod SM8635. Părerile sunt împărțite în ceea ce privește denumirea comercială pe care acesta o va avea. Fie va fi un Snapdragon 8 Gen 3 Lite, fie un Snapdragon 8S Gen 2.

În oricare dintre variantele pe care le va alege producătorul american pentru denumirea comercială, un lucru este clar. Performanțele noului chipset de top se vor plasa între cele ale actualului vârf de gamă (Snapdragon 8 Gen 3) și ale generației anterioare (Snapdragon 8 Gen 2).

Noul chipset pare a fi constuit pe arhitectură de 4 nm. Vine cu un procesor octa-core, cu nucleul de top Cortex-X4 tactat la 3.01 GHz. Urmează un cluster de patru nuclee tot pentru performanță, cu frecvență de 2.61 GHz. Și în fine, trei nuclee care rulează la 1.84 GHz. Procesorul grafic este un Adreno 735 GPU.

Unitatea testată a fost echipată cu o memorie RAM de 16 GB și a rulat un Android 14. În ceea ce privește scorurile obținute în Geekbench, acestea sunt irelevante atâta timp cât vorbim despre o unitate de test, din faza de pre-producție. Las totuși și captura de ecran identificată de către cei de la Nashville Chatter.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep