HomeFeaturedFocusUn Dimensity 7200 Pro custom va echipa noul Nothing Phone (2a)

Un Dimensity 7200 Pro custom va echipa noul Nothing Phone (2a)

Dimensity 7200 Pro

Rămânem tot în zona de chipset-uri noi în piața de dispozitive mobile, după ce am văzut că se pregătește un nou Snapdragon 8 de top, cu un anunț interesant. Se pare că deja mult așteptatul Nothing Phone (2a), care vine pe 5 martie, va fi echipat cu un chipset custom, dezvoltat de compania producătoare în colaborare strânsă cu MediaTek. Un model numit Dimensity 7200 Pro, special pregătit pentru viitorul premium mid-range.

Acest nou chipset, ne spun oficialii companiei, va aduce un plus de 18% în zona de performanțe și va fi cu 16% mai eficient, în comparație cu Nothing Phone (1). Va fi fabricat pe a doua generație de procese de 4nm a celor de la TSMC.

Procesorul octa-core va avea două nuclee ARM Cortex-A715 cu frecvență de tact de 2.8 GHz și șase nuclee ARM Cortex-A510. Oficialii companiei au mai vorbit despre o optimizare a vitezelor de scriere și citire (Smart Clean), dar și despre o integrare mai bună între componentele hardware și sistemul de operare Nothing OS.

Fotografia publicată ne arată că memoria RAM de 12 GB de pe Nothing Phone (2a) va putea fi extinsă virtual cu încă 8 GB. 20 GB de RAM împreună cu noul Dimensity 7200 Pro dau un nucleu hardware care pare să eficientizeze destul de bine raportul preț/specificații. Vom vedea în momentul lansării oficiale acest lucru. Până atunci avem un scurt video oficial care mai lasă la vedere câteva detalii despre viitorul mid-range.  

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep