HomeFeaturedFocusZvon: Microsoft ar putea lansa Starfield si pentru PlayStation 5

Zvon: Microsoft ar putea lansa Starfield si pentru PlayStation 5

Printre cele mai interesante zvonuri din acest week-end este cel legat de posibilitatea ca Microsoft să aducă anumite jocuri de pe Xbox și pe PlayStation 5, unul fiind Starfield.
Printre cele mai interesante zvonuri din acest week-end este cel legat de posibilitatea ca Microsoft să aducă anumite jocuri de pe Xbox și pe PlayStation 5, unul fiind Starfield.

S-au înmulțit zvonurile conform cărora Microsoft are în plan aducerea anumitor titluri exclusive Xbox și pe PlayStation, cu referință la HI-FI Rush sau Sea of Thieves, iar mai nou discuția se îndreaptă și către Starfield.

După o lansare care nu a fost neapărat convingătoare, jocul Starfield a reușit să strângă 6 milioane de jucători în prima săptămână de la lansare, pentru ca apoi lucrurile să stagneze. Cu toate astea, Starfield e încă în atenția jucătorilor, în primul rând din cauza patch-urilor și optimizărilor care încă se lasă așteptate. Iar mai nou discutăm de posibilitatea ca Microsoft să lanseze Starfield și pentru PlayStation 5 (chiar m-aș bucura dacă s-ar întâmpla asta), după ce va da drumul la pachetul “Shattered Space” pentru Xbox și PC, undeva spre finalul anului.

Motivul din spatele acestei decizii e evident: banii. Microsoft se gândește că ar putea face bani buni din lansarea Starfield pentru PlayStation 5 și se va duce în direcția asta, chiar dacă sunt voci în interiorul companiei care nu sunt de acord cu decizia.

Ca de obicei, banii vorbesc. Urmează să vedem cât de tare, nu?

via xboxera

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep