HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: câteva huse de protecție pentru Moto Edge 40 Neo

RECOMANDARE: câteva huse de protecție pentru Moto Edge 40 Neo

huse de protecție pentru Moto Edge 40 Neo

Moto Edge 40 Neo este un smartphone interesant, un mid-range care câștigă tot mai multă popularitate. Dispozitivul vine în pachetul standard cu o carcasă de protecție. Dar poate că se dorește un grad mai sporit de protecție sau poate că utilizatorii vor o gamă mai largă de culori. Motiv pentru care vă supunem atenției câteva huse de protecție pentru Moto Edge 40 Neo, pe care le-am primit de la partenerii noștri de la MobileDirect.ro.

Prima husă pe care v-o prezint este o husă Rugged Shield de la CUBZ. Am ales varianta verde army, dar sunt disponibile mai multe opțiuni de culoare. Husa este realizată dintr-un material rezistent și are anumite nervuri pe partea din spate, pentru un plus de protecție în zonele sensibile.

Următoarea recomandare este o husă Gel TPU Drop-proof Rugged de la CUBZ. Aici am ales o culoare vișinie, dar avem mai multe opțiuni.

Îmi place faptul că avem un plus de protecție în zona modulului foto.

Următoarea pe listă este o husă Drop-Proof Transparent de la ENKAY. Lasă la vedere culoarea telefonului, dar în același timp asigură un plus de protecție în zona colțurilor, cea expusă cel mai adesea în cazul în care telefonul este scăpat.

Am lăsat la sfârșit husa care mi-a plăcut cel mai mult. O husă Drop- Proof Matte Grey de la IMAK. Îmi place și culoarea neutră, dar mai ales textura mată, care rezistă foarte bine la urmele de degete și asigură o priză mai bună.

Are aceleași întărituri în zona colțurilor, pentru un plus de protecție.

Pe site-ul MobileDirect veți găsi mult mai multe opțiuni de huse de protecție pentru Moto Edge 40 Neo, precum și alte accesorii pentru acest terminal. Și în general pentru aproape orice model de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep