HomeMobileAndroidConferinta pentru developeri Google I/O din 2024 are loc pe 14 mai

Conferinta pentru developeri Google I/O din 2024 are loc pe 14 mai

Google a anunțat că ediția 2024 a conferinței sale Google I/O dedicate developerilor Android va avea loc pe 14 mai.
Google a anunțat că ediția 2024 a conferinței sale Google I/O dedicate developerilor Android va avea loc pe 14 mai.

Ieri am văzut că Google a anunțat data pentru conferința sa I/O dedicată developerilor pe platforma Android: 14 mai. Cel mai probabil că în 2024 o să se vorbească mai mult despre AI la cam toate conferințele de developeri, așa că Google are treabă: Gemini și Gemma, modelele la care Google pare că lucrează intens.

Dincolo de asta o să vedem detalii despre Android 15 și noi funcții asociate serviciilor Gmail, Photos, trecerea de la Assistant la AI și multe alte chestii. Cel puțin sperăm să vedem detaliile acestea.

De obicei, la Google I/O se oferă detalii și despre noile produse hardware, așa că e posibil să aflăm detalii oficiale despre un dispozitiv pentru zona mediană de preț, probabil un Pixel 8A.

Din câte am văzut keynote-ul primei zile va avea o componentă hibridă, la fel ca anul trecut, în care audiența din campus-ul Google va fi completată de cea online, unde participarea e gratuită. Probabil că în zilele următoare o să începem să vedem și detalii despre sesiunile care vor fi disponibile la Google I/O 2024 și atunci o să avem o idee mai clară despre direcția în care va merge conferința din acest an.

Dacă vreți să vă înregistrați (vă recomand să faceți asta ca să scăpați de o grijă), puteți vedea detaliile pe site-ul Google.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep