HomeFeaturedFocusSeria Honor Magic6 a fost lansată în România

Seria Honor Magic6 a fost lansată în România

Honor Magic6

Compania chineză a organizat un eveniment de lansare de produs pentru piața din România destul de amplu, sub conceptul “Discover The Magic”. Focusul a căzut pe seria de telefoane Honor Magic6, care devine disponibilă și pentru publicul de la noi. Dar am avut parte și de alte lansări de produs. Atât pliabilul Honor Magic V2, cât și ediția specială realizată în colaborare cu Porsche Design. Am văzut chiar și un pliabil poșetă, deocamdată în stadiul de concept. Un produs care are un public țintă destul de limitat și care merge mai mult în zona de fashion.

Toate telefoanele se vor bucura și de noul Magic Portal, un ansamblu de funcții alimentate de inteligența artificială, conceput pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor de zi cu zi ale utilizatorilor.

Revenind la terminalele ceva mai convenționale, aș spune că vedeta serii a fost modelul Honor Magic6 Pro. Un flagship veritabil, capabil să se bată cu rivalii de la alte companii, cu specificații de top și un aspect fizic plăcut, chiar premium. Un telefon cu un preț de vânzare pentru România care pornește de la 5999 lei.

Desigur, există la polul opus varianta Magic6 Lite, cu un preț de vânzare ce pleacă de la 1799 lei. Prețul pentru Magic V2 pornește de la 9999 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep